lauantai 10. elokuuta 2013

Kesäkuun yhteenveto, hoplaa!

Ilmeisesti otin tänäkin vuonna sitten niin sanotusti, kesälomaa bloggauksesta. No, Dani teki jo paluun ja nyt on meitsin vuoro!

Alotetaanpa kesäkuusta. Ja ps, sä anonyymi joka toivoit meiltä festaripostausta, tässä se nyt tavallaan on. Kävin tänä kesänä kaksilla festareilla, toisilla tosin vaan yhden päivän mut miten vaan! Ikävä kyllä provinssirockissa ei päästy tänä vuonna käymään :(

Elikkäs. Kesäkuusa me öö.

Juotiin! Dani osallistu kuvaan keskarillaan.

Okei tuon alkukevennyksen jälkeen niin siirrytäänpä niihin todellisiin juttuihin. Elikkäs joo, itseasiassa tuon äskeisen kuvan seuraavana aamuna mä suuntasin Helsinkiin morottamaan Inaa. Junassa on vidun jeba matkustaa hirveessa laskuhumalassa ja olla siinä välissä pari tuntia vielä bussissakin koska ratatyöt. Yök.

No, pääsin kuitenkin Helsinkiin asti ja Inan kanssa hypättiinkin melko suorilta junaan ja suunnattiin Espooseen Kivenlahtirockiin. Kuvia on varmaan Inalla, mutta en minä tiedä niistä mittään. Kivenlahessa istuskeltiin ja kateltiin Santa Cruzia ja sitten istuttiin taas varjossa kuuntelemassa Von Hertzen Brothersia. Paikalle oltiin menty kuitenkin Hardcore Superstarin ja The Rival Sonsin takia elikkä nehän me jaksettiin kattoakkin. 

Superstaarsit oli jälleen kovassa keikkaiskussa ja The Rival Sons oli aivan mielettömän upea. Hitto, se laulaja on ehkä yks seksikkäimmistä nokkamiehistä ikinä. Suosittelen tsiigaamaan jos ette oo vielä nähneet! 

Kivenlahtirock oli muutenkin ihan positiivinen kokemus. Ei hirveesti ihmisiä, mutta mielettömän hyvät bändit. Plus näppärästi kulkuyhteyksien varrella eikä tuolla tarvinut jonotella oikeestaan yhtään mihinkään. 

Mitähän muuta tehtiin Helsingin reissulla. Hmm. Ainakin käytiin Marin kanssa leikkimässä yyh, hipstereitä Le Bonkissa (näytän kuulemma Boy Georgelta, iihanaa...) ja kattomassa Pertti Kurikan nimipäiviä, puistoiltiin ja istuskeltiin Kalliossa juomassa. Kai se meni niin? Hitto kun en muista. Mutta hauskaa oli!

Ina ja villit lupiinit!

Löydettiin myös jättietanoita, hyi.

Ja ihailtiinhan me graffiteitakin! Makia!

Sitten palasin takasin kotiin. Ja jos oikeesti haluatte tietää mitä ollaan tehty koko kesä, niin ollaan vaan ajeltu. On ollu kyllä mukavaa ja kaikkea jännää porukkaa on nähty. 

Sato vettä ja aurinko paisto, eheheheh.

Juhannuksen vietin näissä tunnelmissa! Olin siis kotikulmillani ja juopoteltiin tuolla meren ääressä. Oli aika lepi meininki. Oli kyl huippu juhannus, näin kaikkia vanhoja tuttuja. Danihan oli Kalavitunjoen juhannuksessa!

Vaihteeksi auto taas täynnä....

Ja juhannuksen jälkeen hyppäsin taas junaan ja suuntasin, ahaaa, Rock The Beachiin! Kuviahan minulla ole koska oon burgeri enkä muista että nykyään kännyköilläkin kuvataan. Noh, jos haluatte nähä miltä näytin niin käykääpä kurkkaamassa Veeran, eli mun rakkaan pikkuserkun blogista kuvia. Veera oli tosiaan mun mukana, hii, oli hauskaa, otamma uusiksi!

Yllättäen me juotiin vissiin koko reissu. Nojoo. Elikkäs joo Rock The Beach tais kahmaista tämän kesän kovimman bändikattauksen itselleen, ainakin minun mielestä. 

Keskiviikkona oli ihan järjetön helle ja suunnattiin hikoilevina pikkupossuina kohti Hietsua. Juomiakin tietenkin oli, se ei varmaan yllätä teitä ollenkaan. Eka bändi jota suunnattiin tsekkaamaan oli ofc, All Time Low! Jack Barakat on ihana, mennään naimisiin! Ihan tosi ilonen ja hyvä keikka, uudestaankin siis katteleen söpöjä ja energisia rokkipoikia.
Kuunneltiin myös The Gaslight Anthemia, kovassa vedossa oli taasen. Käytiin ulkopuolella taas juomassa ja kohta taas sisälle ja ehittiin tsekkaileen Queens of The Stone Agea. Miks nekin oli ihan törkeen kovia?
No mutta mullahan oli tasan yks asia minkä halusin nähä. Green Day. Päädyttiin johonkin viidenteen riviin ihan keskelle, elikkäs joo, ei voi valittaa. Ihan turhaan en oo tota bändiä käynyt nyt neljää kertaa katsomassa ja hakkauttanut niihin liittyvää kuvaa selkääni. Ne on edelleen maailman paras livebändi ja mä vaan rakastan niitä. Eli jos joku teistä nyt ei vielä oo ehtinyt poikia näkemään livenä niin oikeesti, menkää. Kannattaa!

Torstaina taidettiin vaan juoda? Eeh emmä muista. Perjantaina tsekitettiin öö esimerkiksi niin, 30 Seconds To Mars joka oli jälleen ihan huippu! Vitun Jared Leto, voisitko olla ennää kuumempi? Katottiin myös Airbournea ja The Rival Sonsia ja en kyllä muista enempää. Tuollon vissiin tutustuttiin Turboon? Joo, hieno herrasmies ja Turbo jos luet tätä niin vinkki, sukan varsi ei oikeesti oo mikään hirveen hyvä paikka tavaroiden säilytykseen....Sunnuntaina taas Paramore, Royal Republic ja Rammstein, kaikkia tsiigailtiin jonkun aikaa. 

Parastahan siis oli itelle All Time Low, Green Day ja 30STM. En tiiä, se oli hauska reissu ja oli kiva ku ei tarvinnu liikaa stressata et pitäis olla millon missäkin! Veera on kirjottanut muuten paljon kattavamman kuvaksen tosta meidän reissusta eli kyylätkääpä sieltä!

Mut hauskaa oli ja maksa kiittää, kuittaa ja poistuu näyttämöltä. 

Palataanpa seuraavaksi sitten heinäkuun pikakelaukseen, juuh. Tässä on teille jo ihan tarpeeksi luettavaa vähäksi aikaa.

-Kipa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

annna mennä beibe