keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Nuoria ja kauniita!

No mutta KYLLÄ me ollaan nyt ylioppilaita! Lauantaina siis saatiin lakit päähään ja rahaa käteen ja mitähän muuta... En tiiä siitä on jo niin kauan. Oltiin Danin kanssa myös mekoissa, joka on supersupersuperharvinaista...

Tässä siis koululla tää meidän posse. Nättejä tyttöjä paitsi itse näytän ihan transulta...Mutta ollaanpa nyt sitten selvitty taas yhdestä koetuksesta ja saavutettu ees jotain elämässämme. Mun ja Danin osalta se varmaan jää sitten siihen, työkkärin ovet taitaa kutsua....

Illalla lähdettiin sitten bilettään, mutta baareihinhan oli tietysti Kiinan muuriakin pitempi jono ja lakkikin päässä sai jonottaa ryysiksessä puol vuosisataa. Mä ehdin käymään yhdessä baarissa sisällä hakemassa Inan ja Marin sieltä, mutta juomiahan en tilannut koska baaritiskillekin oli niin valtava ihmisryntäys. AAAAAPERKELE! Vaihdettiin baaria viereiseen aikuisten Tivoliin ja me lähdettiin Inan kanssa puoli kolmen jälkeen pizzalle kun biletys kinosti tosi vähän ja humalakin oli ehtinyt laskemaan. Meillä oli kotona hyvää boolia ja oon siemaillut sitä siihen malliin että oon kertonut puolelle suvulle tulevaisuudensuunnitelmistani tyylillä "No aattelin mennä jonku rikkaan jääkiekkoilijan kanssa naimisiin, esim. Ossi Väänäsen tjn." No tottahan se tietysti on.

Pakko tähän väliin sanoa että MIKÄÄN EI ÄRSYTÄ niin paljoa kuin se, että ylppäreissä jokainen ihminen kysyy sen kysymyksen mitä pelkää eniten. "No, mitäs sä meinaat nyt seuraavaksi?" Siinä sitten änkytät no öö tota varmaan välivuosi kun en lukenut pääsykokeisiin enkä halua kouluun ja totatotaa ei mul kyl oo töitäkään että joo kattoo nyt...nice, saat aivan märehtiä siinä omassa surkeudessas.

Dani tosiaan lähti vielä Paukun ja Marin ja Jassun kanssa homobaariin ja ilmeisesti niillä oli ihan hauskaa, ainakin aamulla oli krapulan tuoksu ilmassa kämpillä. Mun kohokohta oli kun pizzerian ovella mun salainen rakkaus since 2007 onnitteli mua ja Inaa ylppäreiden johdosta. Ollaan niiiiin kohta naimisissa! (okei miten 2007 oli muka 5 vuotta sitten...eiks se ollu viime vuonna?)

Okkei siinäpä se. Eilen ja tänään on hengattu kaupunkilla, istuttu baarissa pelaamassa päivällä METALLI MANIA ALIASTA joka on todella hieno peli...Danikin osaa sitä. Miten se meni, "Yläkaakonkuu?" yeahhhh right.Huomenna illalla mä suuntaan muutamaksi päiväksi Hellsinkiin, ja siellä ois tarkotuksena tsekitellä Mötley Crue ja Hardcore Superstar, ja toki katsastaa muutama baarikin!

 (ei ne nyt enään tolta näytä...)

 Mennään muuten huomenna aamulla liiketalouden pääsykokeisiin. Aivan varmasti päässään sisälle, ne tulee jo ovelta hakemaan suoraan ja sanoo ettei tarvi ees pääsykoetta tehdä. En ees halua sinne..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

annna mennä beibe