keskiviikko 14. elokuuta 2013

Ja vielä tämä tästä elikkä heinäkuu!

Käydäänpä heinäkuukin vielä läpi niin päästään taas ajantasalle näissäki hommissa! Juuh.

Heinäkuun alussa kävästiin mutka Kalajoella jossakin tuotah...Bimmerpartyissa.... Matkassa siis 4x ihmisiä ja 3x koiria. 

Aidasta tuli laaaaukkukoira, oon kuin Paris Hilton konsanaan! Bimmerpartyt oli semmoset, oltiin kai aamulla kuuden aikaan takasin kotona. En tiiä, kokemushan se oli sekin. Nähtiin ainakin Martina Aitolehti jos ei muuta! Huuh, neiti, kannattaako laulaa jos ei osaa? Sitähän minäki.

Istuskelin myös rannalla selekiästi.

No, tässä välissä pitäs olla kuvia meidän Laanila pirskeistä. Joo, meillä oli sellaset pitkästä aikaa! Mutta me hypätään niiden yli, senkin takia että niistä tulee oma postauksensa. Toivottavasti. 

Dani ja Ansku päätti vähän leipoa.

Tottakai me juhlittiin myös Qstockia! Joni ja Juhakin tuli moikkaamaan meitä, iih, olipa mukavaa.


Ja Inakin saapui Helsingistä! Villa Annaaaaaaa, mitäpä muutakaan.

Heviä! Eli siis koko viikonloppu taas ryypättiin niin armottomasti. Ei oikeestaan mitään erikoista tuu mieleen.

Ilona ja ihanat hiukset!

Tilannekuvaa.

ja olihan se Daniki sielä! Tosin kalja taitaa olla rekvisiittaa?

Eli joo. Kuvia on heikoisti pahoittelen. Mut heinäkuussa siis juotiin, iloitiin, ajeltiin ja tutustuttiin ihmisiin. Eikai sitä sen kummempaa tarvi.

Kokonaisuudessaan kesä on ollut ihan muikea! En ehkä rankkaisi parhaaksi kesäksi viddu ikinä mutta ei tämä ole kyllä perseestäkään ollut. Mua ei haittaa vaikka syksy tulee, saapa hyvän tekosyyn istua baarissa ja itkeä yksinäisyyttään.

BTW mua ÄRSYTTÄÄ koska mulla on lauantaina meno häihin ja oon käyny kaikki vaatekaupat läpi enkä löydä mekkoa!!!! Mulla on onneksi hätävaroja kaapissa mutta eeeh ärsyttää silti. Käyn vielä perjantaina nopeasti tsekkaamassa Torniolla tarjonnan mutta onneksi häissä on boolia niin voin hukuttaa mekkotuskani sitten siihen. 

Eli palataanpa taas, yritän saaha teille Laanilapirskeistä tänne sitä postausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

annna mennä beibe