keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Keski-ikäsiä kaljamahoja

Jaha jaha! Rukan kakkospäivän blogimerkitys on TÄSSÄ! Perjantaina osa suuntasi iltapäivällä itse tapahtumapaikalle, jossa oli esim. jotain mopohyppelyjä ja Jukka Poika (+ minttukaakaota namnamnam) Jaakko ja Tsipe teki vuosittaisen saapumisensa Rukalle, ja illalla suunnattiinkin Zoneen jossa esiintyi Hausmylly. Hausmyllystä ei taidettu nähdä oikeastaan mitään, ja tultiinkin siihen lopputulokseen että Zonehan on perseestä eikä ehkä enää ensi vuonna suunnata sinne.

Joo tosiaan, Jukka Poika. Itse en niin välittänyt tästä kyseisestä jäbylistä niin istuttiin osan kanssa sitten Pisteessä ja ah, minttukaakao on tosiaan niin hyvää. Seuraavana päivänä se olikin suurimmaksi osaksi vettä että onneksi juotiin sillon perjantaina.

Mari kauniina.

 Emppu, Paukku, Mari ja Viivi poseeraa. Meillä on aika varmasti koko maailman kauneimman kaverit.

Päästiin takas mökille, ja meikkaaminen oli toki aloitettava alusta. Ehkä ei olisi tarvinnut loppupeleissä vaivaantua...

Tässä siis jo meisinkejä Zonesta, Dani ja Ilona. Ette tajua kuinka paljon tuolla oli ällöttäviä keski-ikäsiä humalaisia idiootteja, meinas järki lähteä.

Toisaalta, meidänkin mukana oli humalaisia seikkailijoita. Miettikää muuten sitä tunnetta kun joku laulaa karaokessa  HUONOSTI Leevi&The Leavingsia ja koko baari laulaa mukana yhtä huonosti. Tätä on vaikee selittää mutta jotenkin tuli tosi kamala olo.

Mari rokkistarana! 

Joo oltiin vähän kanoja orrella. Oli muuten fiksuin veto Zonen porukalta laittaa sellanen lasten hiekkakaivuri tai joku vastaava tonne, koska kännisten ihmisten sihti tuskin on se mikään maailman paras. Että siellä oli hiekat pitkin lattiaa sitten.

 
En tajua miksi mun hevimerkki aina vääntyy noin tyhmästi.

Ja näillä fiiliksillä jätettiin Zone toivottavasti lopullisesti taaksemme. Piste on aivan loistava mesta, ja johtuen Rukan kolmannesta päivästä se on nykyään mulle lähinnä joku pyhäkkö tai vastaavaa. Eli tulossa on ainakin vielä yksi postaus Rukasta, ja se on luultavasti näistä kaikista paras.


TO BE CONTINUED

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

annna mennä beibe