maanantai 23. huhtikuuta 2012

Ruka Spring Break 2012, osa 1.

HALLOO! Nyt on tyttöjen vuotuinen röytöreissu taas tehty ja olihan se taas kokemus! Hauska siellä oli mutta on sieltä hauska tulla takaisinkin. Kaikkea ei voida tietysti paljastaa, osaa ei haluta ja loppuja ei vaan yksinkertaisesti muisteta, mutta ehkä tekin nyt saatte näiden kuvien kautta ees jonkinlaisen käsityksen mikä meininki siellä oli.

Tästä lähdettiin torstai-aamuna. 13 tyttöä, 5 päivää. Ajateltiin ens keväänä pyytää MTV tai joku mukaan tolle reissulle kuvaamaan meitä, miltä kuulostais "Ruka Shore" tjn?

 Tässä urheita matkaajia toisesta autosta, Viivi, Paukku ja Ilona. Voin kertoa että meillä oli muuten hyvät ajomusiikit Danin kanssa omassa autossamme! Aivan loistavaa.

Tottakai meidän alkoholistiposselle ensimmäinen asia mökillä oli saada juomat kylmään, ja onnistuttiin myös tuhoamaan ne tuolta hangesta nopeaan tahtiin.


Paukku ja Mari oli sponsoroineet koko porukalle naamarit lauantain Disco Idiots bileisiin. Jotkut käytti, jotkut ei, mutta niistä bileistä meillä riittääkin kerrottavaa! Naamareiden takana Kipa ja Laura

Dani The Superhero

Ilona näytti tosi herttaiselta....

Dani ja Ansku eksyi kameran kanssa jonnekin 70-luvulle tosta kuvan tarkkuudesta päätellen.
Ja ilta loppui aikalailla juomapeliin, tässä mun ja Iiriksen taidonnäytteitä vesiputouksesta. Meillä oli oikein mainioita sääntöjä ennen juomaan koskemista, jotka loppupeleissä menivät jotakuinkin näin  "*huuto, seisomaan* Vitun vammanen vampyyrihuora! HULIHULI *jalka penkille* Toktoktok! *juoma kurkusta alas*" arvatkaa vaan oliko vaikea muistaa ihan kaikki jutut tosta.

Eli ensimmäinen ilta meni lähinnä mökillä juopotellessa ja juomapeliä pelatessa. Voimia piti myös vähän säästellä seuraavalla päivälle, koska silloin oli suuntana mm. Rukan yöelämä. Miten meille siellä kävi? No hyvin kävi kai, mutta siitä lisää huomenna. Ajattelin että teen vaan kaksi postausta tästä, mutta no joo kamoon, jokainen ilta oli niin erilainen että ne ansaistee omat postauksensa. Tai ehkä ainakin kolme niistä illoista. Mut joo, me ollaan elossa ja meillä oli hyvä reissu! Huomenna Ruka Spring Break 2012, osa 2! 
STAY TUNED
- Kipa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

annna mennä beibe